Οι ομάδες Νέων Ατρόμητου και Ολυμπιακού αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, στο ντέρμπι εξ αναβολής αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, συγκεντρώνοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, Ατρόμητος και Ολυμπιακός, με τις δυο ομάδες να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και τους “ερυθρόλευκους να επικρατούν με 2-1.
Η αναμέτρηση στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι συγκέντρωσε πάνω της πολλά βλέμματα καθώς στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός αλλά και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Νιόπλιας.

Από τους φιλοξενούμενους το παρών έδωσε ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ καθώς φυσικά και αρκετοί σκάουτερ ποδοσφαιριστών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε στο 49′ να πάρει το προβάδισμα. Ο Κατράνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απο τα αριστερά της επίθεσης, εξαπέλυσε ένα “κεραυνό” (απο 30 μέτρα) και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ολυμπιακού, κάνοντας το 1-0.
Όμως η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι, με δύο γκολ του Νίκου Βέργου γύρισε το ματς και επικράτησε με 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης (76′ Γιαταγανάκης) ,Κωστούλας, Κρούσελ (76′ Λαζαρίδης), Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος 71′ Παναγιωτόπουλος), Τσατσόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης (82′ Νικολάου), Βούρος, Καραχάλιος (53′ Γαρεφαλάκης), Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Βέργος (78′ Ρέτσος), Λάτσι, Μανθάτης.
