Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι Βρυξέλλες να φανούν γενναιόδωρες για το ελληνικό χρέος, τονίζουν οι Γερμανοί Πράσινοι

Να επιδείξει γενναιοδωρία για το ελληνικό χρέος και το χρονοδιάγραμμα των μεταρρυθμίσεων ζήτησε από τις Βρυξέλλες η πρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων, Ζιμόνε Πέτερ.

«Στην παρούσα κρίσιμη κατάσταση, η Ε.Ε. όφειλε να βοηθήσει την Ελλάδα, και μάλιστα όχι μόνο με την υποδοχή προσφύγων, αλλά επίσης και με μια ορισμένη γενναιοδωρία στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους και στο χρονοδιάγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί» δήλωσε η Γερμανίδα πολιτικός, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Rheinische Post».

Αφήνοντας αιχμές εναντίον του Βερολίνου, πρόσθεσε ότι «η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί αντιθέτως, να μην συνδέει μεταξύ τους τη μεταρρυθμιστική διαδικασία και τα αυξανόμενα ανθρωπιστικά προβλήματα στην Ελλάδα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Ιράν: Επιβεβαίωσε το θάνατο του Αλί Λαριτζανί

Peristeri News

Leave a Comment