Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Οι ταραξίες στα χθεσινά επεισόδια επιδίωξαν να υπάρξουν θύματα»

Σόκαρε η δήλωσή του ότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα επεισόδια.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε την εκτίμηση ότι «οι ταραξίες χθες στην Αθήνα επιδίωξαν να υπάρξουν θύματα». Ο κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος τόνισε ότι βασική προτεραιότητα στο σχεδιασμό της Αστυνομίας ήταν η εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.

Ωστόσο σόκαρε η δήλωσή του ότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα επεισόδια.

Από την πλευρά του ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής Ιωάννης Λιούγκας ανέφερε ότι 15 ή 16 άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποκατάστημα στην Alpha Bank και ότι χρειάσθηκαν μεγάλες προσπάθειες από αστυνομικούς και πυροσβέστες, προκειμένου να αποφευχθεί- όπως είπε – μια νέα περίπτωση Marfin.

O αρχηγός της Π.Υ., Παναγιώτης Μπονάτσος, ανέφερε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εκδηλώθηκαν 65 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι 28 σε καταστήματα, 20 σε τράπεζες και δύο σε κινηματογράφους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment