Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι μαθητές του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου αγκάλιασαν τον Ατρόμητο (video)



Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο σχολείο και μοίρασε εισιτήρια στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Αποθέωση και πολύ αγάπη για μια ακόμη φορά εισέπραξε η αντιπροσωπεία της ομάδας μας που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

blank

Οι μαθητές και οι καθηγητές υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Νάστο, Στάθη Ταυλαρίδη, Αράγκο Τζαμάλ με τον ύμνο της ομάδας να ακούγεται από τα μεγάφωνα του αμφιθεάτρου, με συνθήματα για το αστέρι» και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

blank

Η Διευθύντρια του σχολείου κυρία Μαριάννα Πλαστουργού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και απευθυνόμενη στους μαθητές τους ζήτησε να στηρίζουν το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης μας και να νιώθουν περήφανοι για όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

blank

Στην συνέχεια οι μαθητές πήραν εισιτήρια, αφίσες της ομάδας και πολλά αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρισαν από το 10 Γυμνάσιο με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δείτε δηλώσεις του Βαγγέλη Νάστου για το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο :


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λάρισα

Peristeri News

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Leave a Comment