Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι μαθητές στο Περιστέρι τίμησαν τους Ήρωες του 1940 στην κατάθεση στεφάνων (vids)



Μόλις μια μέρα πριν τη μεγάλη μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι, οι μαθητές της πόλης τίμησαν στην κατάθεση στεφάνων του Ήρωες του 1940.

Η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/10 στο Ηρώο της πλατείας του Δημαρχείου Περιστερίου στη μνήμη της ηρωικής γενιάς του «1940».

Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες μαθητές των σχολείων καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου απέδωσαν με εθνική υπερηφάνεια φόρο τιμής στο Ηρώο, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με την Επιμνημόσυνη Δέηση που τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Γρηγόριος ενώ στη συνέχεια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου έπαιξε την καθιερωμένη προσευχή.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η ομιλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη που ανύψωσε με τα λόγια του τη νεολαία του Περιστερίου.

Ακολούθησαν η κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment