Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ομπάμα: Καμία δικαιολογία για τις εγκληματικές πράξεις στο Μιζούρι

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις εγκληματικές πράξεις που διαπράχτηκαν στις διαδηλώσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης του Φέργκιουσον στο Μιζούρι, δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις εγκληματικές πράξεις που διαπράχτηκαν στις διαδηλώσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης του Φέργκιουσον στο Μιζούρι, δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

Οι χθεσινοί πυροβολισμοί κατά των δύο αστυνομικών σε διαδήλωση στο Φέργκιουσον, προκάλεσαν αντιδράσεις, ενώ οι αρχές ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

«Ό,τι είχε συμβεί στο Φέργκιουσον ήταν καταπιεστικό και απαράδεκτο και ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η διαμαρτυρία» δήλωσε ο Ομπάμα στη διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ABC «Jimmy Kimmel Live». Τόνισε ωστόσο ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις εγκληματικές πράξεις». «Είναι εγκληματίες. Θα πρέπει να συλληφθούν» πρόσθεσε αναφερόμενος σε αυτούς που άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment