Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

O τελικός κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ



Την τελευταία προπόνηση πριν το κορυφαίο ραντεβού της ιστορίας της πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρόμητου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την τελευταία προπόνηση πριν το κορυφαίο ραντεβού της ιστορίας της πραγματοποίησε την Παρασκευή του Ατρόμητου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από την Πέμπτη το πρωί στο ξενοδοχείο.

Ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα ξεκινήσει αύριο (Σάββατο) στις 20.30 με διαιτητή τον Τάσο Κάκο. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν χιλιάδες περιστεριώτες φίλαθλοι, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment