Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο Παπαδήμος να κάνει ευρύ ανασχηματισμό με μόνιμους υπουργούς»

Την ανάγκη ο Λουκάς Παπαδήμος να προχωρήσει σε βαθύ ανασχηματισμό και να συγκροτήσει ολιγομελή κυβέρνηση από πολιτικούς και τεχνοκράτες, επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Την ανάγκη ο Λουκάς Παπαδήμος να προχωρήσει σε βαθύ ανασχηματισμό και να συγκροτήσει ολιγομελή κυβέρνηση από πολιτικούς και τεχνοκράτες, επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Προτείνει δε σε όλα τα κρίσιμα υπουργεία η κυβέρνηση Παπαδήμου, μεταβάλλοντας τη νομοθεσία, να διορίσει μονίμους υφυπουργούς με πενταετή θητεία που θα καλύπτουν και την επόμενη βουλευτική περίοδο.

«Η επιλογή και ο διορισμός τους πρέπει να γίνει με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος θεωρεί ότι είναι χρέος της κυβέρνησης Παπαδήμου να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

«Οι εσωτερικές εξελίξεις στα δύο μεγάλα κόμματα μετά την ψηφοφορία δημιουργούν προϋποθέσεις γενικότερης αναδιάρθρωσης του πολιτικού σκηνικού», σημειώνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Επιπλέον αναφέρει ότι «η χώρα είναι από καιρό ακυβέρνητη και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου -η οποία όντως μας έσωσε την κρίσιμη ώρα από την άναρχη χρεοκοπία- ασχολείται κατά κύριο λόγο με το μεγάλο αυτό θέμα, παραβλέποντας τη σκληρή πραγματικότητα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment