Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου κοντά στα άτομα με αναπηρία



Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, τον Πρόεδρο Αθανάσιο Βίγλα και το μέλος Βασίλη Κωνσταντινόπουλο.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, τον Πρόεδρο Αθανάσιο Βίγλα και το μέλος Βασίλη Κωνσταντινόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2015 στο γραφείο του Δημάρχου, που τους εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, φυσικά και της δικής του, προκειμένου να αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα και θέματα, που αφορούν την αυτονομία τους.

Ως Δήμαρχος είναι πάντοτε δίπλα τους, όχι μόνο κατανοώντας τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά με έργα και πράξεις. Τα τελευταία χρόνια, τα δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα στην πόλη μας είναι πρώτα από όλα φιλόξενα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, πάντοτε με αγάπη και ευαισθησία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την υγεία στο Περιστέρι

Peristeri News

Κλαυδία, Καψάλης και Ελληνίδου σε τρεις μεγάλες συναυλίες στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Χριστουγεννιάτικη εικαστική δράση παιδικής δημιουργίας στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Peristeri News

Leave a Comment