Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο δήμος Αθηναίων εμποδίζει το έργο του Υπουργείου Υγείας»

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη προ των ευθυνών του, καθώς υποστήριξε ότι η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία υγιεινομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί και ο δήμαρχος αρνείται να συνεργαστεί.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη προ των ευθυνών του, καθώς όπως υποστήριξε η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία υγιεινομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί στο κέντρο της Αθήνας και ο δήμαρχος αρνείται να συνεργαστεί.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η εξάπλωση του ιού του AIDS από την παράνομη πορνεία έχει αυξηθεί κατά 100%, γεγονός που αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τους πολίτες. Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε τον κ. Καμίνη πως όχι μόνο δε συνεργάστηκε με το υπουργείο, όταν ξεκίνησαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά αντιθέτως ο Δήμος στάθηκε εμπόδιο στο έργο των συνεργείων του υπουργείου.

Κλείνοντας, ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στο Δήμο, αλλά και στους πολίτες να συνδράμουν στον περιορισμού του φαινομένου, καθώς είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος η μάστιγα του AIDS να χτυπήσει τα σπίτι της ελληνικής οικογένειας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment