Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο αριθμός των υποψηφίων των ΓΕΛ για τις Πανελλαδικές



Συμπληρώνεται το παζλ των αριθμών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, καθώς σήμερα δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Παιδείας ο αριθμός των υποψηφίων των ΓΕΛ που δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου, 82.159 θα είναι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ημερησίων και εσπερινών) που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, με το παλαιό και το νέο σύστημα. Το παραπάνω προκύπτει από σχετική Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη σήμερα.

Αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα η ανακοίνωση και του αριθμού των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων στις σχολές, στα τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 έχει καθοριστεί στους 77.970, αριθμός ίδιος με εκείνον της περυσινής χρονιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment