Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ειρήνη Αγαπηδάκη στο Περιστέρι



Στο Περιστέρι βρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, συμμετέχοντας στη δράση «Μεγάλη Γιορτή για Άσκηση & Διατροφή», στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου και προσέλκυσε πλήθος παιδιών και γονέων.

Παρόντες ήταν και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και τοπικών φορέων.

Οι πολίτες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και συμμετείχαν σε αθλητικές και διαδραστικές δραστηριότητες, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης.

Η κ. Αγαπηδάκη τόνισε πως «η παιδική παχυσαρκία είναι ζήτημα ζωής», υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υποβάθρου.

Η Εθνική Δράση υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGenerationEU.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διατροφική και ιατρική υποστήριξη, εκπαιδευτικά προγράμματα και πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά 0-17 ετών και τις οικογένειές τους.

Περισσότερες πληροφορίες: https://paxisarkiakaipaidi.gov.gr


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Άρση ασυλίας για τη Ζέττα Μακρή

Peristeri News

Leave a Comment