PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

O θρόνος είναι αγγλικός αλλά χωράει μόνο έναν


Η Τότεναμ και η Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν αύριο στις 22:00, στο Metropolitano της Μαδρίτης, στο μεγάλο τελικό του Chlampions League. Ο ευρωπαϊκός θρόνος είναι αγγλικός αλλά χωράει μόνο έναν.

Η Τότεναμ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Champions League, ενώ η Λίβερπουλ στην ένατη συμμετοχή της, δεύτερη σερί, κυνηγάει το έκτο κύπελλο.

Στους ημιτελικούς έκαναν απίστευτες ανατροπές. Η Τότεναμ ηττήθηκε με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι από τον Άγιαξ και παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη ρεβάνς στο Άμστερνταμ, πέτυχε 3 γκολ με τον Μόουρα, το τρίτο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κέρδισε με 2-3 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Η Λίβερπουλ, αν και ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, έκανε την ανατροπή με 4-0 στο δεύτερο ματς στο Anfield.

Στα «Ματς του Κουπονιού» και με «Επιστροφή Στοιχήματος» ο τελικός

Ο τελικός του Champions League Τότεναμ-Λίβερπουλ περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος». Σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται για τον τελικό, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη μέθοδο νίκης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το σύνολο των κίτρινων καρτών, των κόκκινων καρτών, των πέναλτι, των οφσάιντ, των goal kicks και των πλαγίων άουτ, τα λεπτά καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα κερδίσει τη σέντρα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα.

Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο στο δεύτερο

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και 19 συνδυαστικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League.

Μεταξύ των επιλογών που προσφέρονται είναι ο Σον να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κατακτήσει το κύπελλο, ο Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το κύπελλο, ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, Over 3,5 γκολ και Over 11,5 κόρνερ και Over 3,5 κίτρινες κάρτες στον αγώνα, ακριβές σκορ 1-1 ή 2-2 ή 3-3, η Τότεναμ να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά και να εκτελέσει το πρώτο κόρνερ, ο Φιρμίνο να σκοράρει και ακριβές σκορ 1-3.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment