PeristeriNews.gr
Πολιτική

O Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ


Ο Γιώργος Καμίνης τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, εν όψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου.

Η τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Αθηνών στην «κορυφή» του ψηφοδελτίου Επικρατείας αποτέλεσε προσωπική απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει στον κ. Καμίνη μία σίγουρη «θέση» στα έδρανα της νέας Βουλής, η οποία θα προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμίνης είχε τεθεί επικεφαλής και του ευρωψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί, καθώς στις δύο πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ψηφοφόρων αναδείχθηκαν οι κ.κ. Ανδρουλάκης και Καϊλή.

Μάλιστα, δεδομένης της πρόθεσης του πρώτου να διεκδικήσει την είσοδό του στην ελληνική Βουλή, τη θέση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να καταλάβει ο τρίτος της κατάταξης, Νίκος Παπανδρέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπληξη είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι επικεφαλής θα ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος δεν θα κατέβει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment