Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει αβλαβώς

Σε αυτή την εθνική διαπραγμάτευση, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις, ευχόμαστε όλοι, η κυβέρνηση να τα καταφέρει», αναφέρει η βουλευτής της Ν.Δ..

«Στην κρίσιμη αυτή ώρα, η Ελλάδα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να συνθέσει και να πείσει. Να παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι μιας Ευρώπης, που αλλάζει, όχι το παράδειγμα προς αποφυγή», τονίζει σε άρθρο της στην εφημερίδα Real News, η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη.

Εν όψει του αυριανού Eurogroup στις Βρυξέλλες η κ. Μπακογιάννη υπογραμμίζει την ανάγκη «να κλείσει αβλαβώς η διαπραγμάτευση». Σε αυτή την εθνική διαπραγμάτευση, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις, ευχόμαστε όλοι, η κυβέρνηση να τα καταφέρει», αναφέρει.

«Στη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται σταδιακά η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί επιτέλους να παράγει, αντί να στηρίζεται στα δανεικά. Να μη ζούμε με το άγχος του επόμενου “πακέτου στήριξης”, αλλά να έχουμε κάνει οι ίδιοι και εγκαίρως το κουμάντο μας», προσθέτει η βουλευτής της Ν.Δ..

Γι’ αυτό, όπως σημειώνει, η κυβέρνηση θα πρέπει να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο, που θα πείσει την Ευρώπη ότι δεν προσπαθούμε απλώς να κερδίσουμε χρόνο, ή να αποφύγουμε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, αλλά ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε βαθιές τομές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment