• Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Netflix: Προβλήματα σε αρκετές χώρες

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος27/ 2020

Οι περισσότερες χώρες του πλανήτη είναι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού και οι άνθρωποι ανά τον κόσμο, μένοντας στο σπίτι, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους.

Σε αυτό βοηθάει πολύ και η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, στην οποία υπάρχει τεράστια ποικιλία σειρών και ταινιών και είναι μια ευχάριστη παρέα, σε μια κοινωνική στιγμή  που σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Independent, το Netflix έχει σταματήσει να λειτουργεί και πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως στην Ευρώπη, δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης.

Όπως αναφέρει ο Independent: «ανιχνεύθηκαν προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη. Η διακοπή ήρθε περίπου στις 6μ.μ. γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που βγαίνουν έξω για να δουλέψουν είχαν μόλις τελειώσει την εργασία τους και προσπαθούσαν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα».

Μάλιστα, η εταιρεία απάντησε στους χρήστες στο twitter πως κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής αυτό ισχύει μόνο για το εξωτερικό αφού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα.