Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νετανιάχου για Ερντογάν: Να μην κάνει κηρύγματα αυτός που κατέλαβε τη βόρεια Κύπρο



Την οργισμένη αντίδραση του Ισραηλινού πρωθυπουργού προκάλεσαν δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι ένας «αδύναμος» και «τρομοκράτης κατακτητής», χαρακτηρίζοντας «παράνομη κατοχή» την ισραηλινή παρουσία στα παλαιστινιακά εδάφη.

«Ο Ερντογάν δεν είναι συνηθισμένος να του απαντάνε, αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει. Εκείνος που έχει καταλάβει την βόρεια Κύπρο, που έχει καταπατήσει τα κουρδικά εδάφη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν δεν μπορεί να μας κάνει κηρύγματα για αξίες και ηθική» απάντησε μέσω Twitter ο Νετανιάχου.

Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανταπάντησε στον Νετανιάχου με ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα».

«Ο Νετανιάχου είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια» πρόσθεσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νετανιάχου: Ολόκληρη η Λωρίδα της Γάζας θα τεθεί υπό τον έλεγχο του ισραηλινού στρατού

Peristeri News

Το κοινοβούλιο του Ιράν ενέκρινε τη στρατηγική συμφωνία με τη Ρωσία

Peristeri News

Ιταλία: Συνελήφθησαν μέλη της μαφίας της Καλαβρίας

Peristeri News

Leave a Comment