Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νέοι μπελάδες για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Απορριπτική θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις αιτήσεις του Τόλη Βοσκόπουλου.

Απορριπτική θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις αιτήσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, με τις οποίες ο τραγουδιστής αμφισβητεί τα πρόστιμα που του καταλογίζει η εφορία για την περίοδο 1993 – 1997.

Σύμφωνα με την εισήγηση που θα διατυπωθεί στο Β’ τμήμα του ΣτΕ, στις 27 Οκτωβρίου, οι σχετικές αιτήσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, πρέπει να απορριφθούν.

Το χρέος προς την εφορία του Τόλη Βοσκόπουλου, ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις και του επιβλήθηκε λόγω της μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για τις αμοιβές από τα νυχτερινά κέντρα όπου εργαζόταν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Peristeri News

Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης

Peristeri News

Ο Γιώργος Βελισσάρης έγινε παππούς για πρώτη φορά

Peristeri News

Leave a Comment