Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρός άνδρας από πτώση στις γραμμές του μετρό στο Σύνταγμα

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση ενός άνδρα στις γραμμές του μετρό κοντά στο σταθμό Σύνταγμα, το πρωί της Πέμπτης (12/02), καθώς ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις ανέσυραν το πτώμα ενός 65χρονου, το οποίο στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λίγο αργότερα, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό με την κίνηση των συρμών να διεξάγεται και πάλι σε ολόκληρη γραμμή.

Νωρίτερα, η ΣΤΑΣΥ είχε γνωστοποιήσει ότι η κυκλοφορία διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση ένας άνθρωπος έπεσε στις γραμμές. τη Γραμμή Ανθούπολη – Ελληνικό.

Νωρίτερα, η ΣΤΑΣΥ είχε γνωστοποιήσει ότι η κυκλοφορία διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση ένας άνθρωπος έπεσε στις γραμμές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment