Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρή 28χρονη στις τουαλέτες του Α.Τ. Ομονοίας

Νεκρή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε μέσα στην τουαλέτα του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, μια 28χρονη Ρομά, Ελληνίδα υπήκοος, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για προσωπική της υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η 28χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει απώλεια της ταυτότητας της και κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί, επειδή καθυστερούσε, την αναζήτησαν και την βρήκαν νεκρή μέσα στην τουαλέτα.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το πτώμα και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Τα αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα γίνει το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη, όπως εξακριβώθηκε, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν δύο φορές στο Δαφνί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έστειλε κλιμάκιο στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι εκδοχές, ωστόσο την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Για ποιο λόγο πετούν τα μαχητικά που «τρόμαξαν» το Περιστέρι

Peristeri News

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η υιοθεσία

Peristeri News

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment