Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέες συναντήσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ



Στις 24 και 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη για να συζητηθεί το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη για να συζητηθεί το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, στις συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, έχει καλέσει τους εκπροσώπους των δύο χωρών, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιόλεφσκι, αντίστοιχα, για να τους συναντήσει στην έδρα του ΟΗΕ, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2013.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση και οι δύο πλευρές έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο κ. Νίμιτς θα συναντηθεί με τους δύο αντιπροσώπους χωριστά και στη συνέχεια από κοινού, με σκοπό τη συνέχιση της διαμεσολάβησης του ΟΗΕ στις συνομιλίες και με στόχο την εξεύρεση «αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment