Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες στάσεις εργασίας σε μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ



Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς νωρίς το πρωί και το βράδυ θα μείνει η Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς τα Σωματεία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) αποφάσισαν νέες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εφαρμογή της επέκτασης της ΣΣΕ που έχει υπογραφεί.

Πιο αναλυτικά, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ.

Αυτό σημαίνει πως τα μέσα σταθερής τροχιάς (εκτός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) θα εκτελούν δρομολόγια μόνο στο διάστημα μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, «παρότι συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες από την υπογραφή της ΕΣΣΕ, εξακολουθούμε να διαπιστώνουμε δραματική κωλυσιεργία και άρνηση για την πλήρη εφαρμογή όλων των όρων της ΣΣΕ… Η εταιρεία, με πρόσχημα την καθυστέρηση εγκρίσεων από τα συναρμόδια Υπουργεία, αρνείται να εφαρμόσει  άρθρα της ΕΣΣΕ, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους, οι οποίοι εκ των πραγμάτων αδυνατούν να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους, αφού ο οικογενειακός προγραμματισμός του καθενός έχει “τιναχθεί στον αέρα”».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Ποινική δίωξη στον δράστη που δολοφόνησε τον 37χρονο

Peristeri News

Σοκαριστικό τροχαίο στο Περιστέρι – ΙΧ παρέσυρε μητέρα και 2χρονο παιδί (video)

Peristeri News

Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Περιπολικό πήγε τη Βανδή σε συναυλία και στη κόρη μου είπαν δεν είναι ταξί; (vid)

Peristeri News

Leave a Comment