Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Νέα Οffice ειδικά για οθόνες αφής

Η πιο φιλόδοξη έκδοση της Microsoft είναι στα «σκαριά»

Η πιο φιλόδοξη έκδοση της Microsoft είναι στα «σκαριά»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Στιβ Μπάλμερ, αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Microsoft Office, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για συσκευές με οθόνη αφής.

Το ανανεωμένο Office, το οποίο ο Μπάλμερ χαρακτήρισε ως «την πιο φιλόδοξη έκδοση μέχρι στιγμής», θα έχει πιο κομψή εμφάνιση, ενώ έχει σχεδιαστεί για χρήση με το επερχόμενο λειτουργικό, Windows 8.

Η νέα «σουίτα γραφείου» κάνει χρήση του «cloud computing» για την αποθήκευση αρχείων και ρυθμίσεων στο Διαδίκτυο και είναι συμβατό με τις οθόνες αφής που χρησιμοποιούνται ευρέως στις συσκευές τάμπλετ. Θα περιλαμβάνει επίσης και την υπηρεσία βίντεο-κλήσης, Skype, την οποία η Microsoft εξαγόρασε το 2011 προς 8,5 δις δολάρια.

Μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών που έχουν γίνει στο Office είναι και η δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων PDF στο Word.

Η ολοκληρωμένη έκδοση του «Office 15» αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Google βάζει μουσική στο Gemini

Peristeri News

Η πιο ασφαλής επιλογή για μηνύματα είναι το Signal

Peristeri News

Το «Grok» απενεργοποίησε τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων με AI

Peristeri News

Leave a Comment