Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Νέα επενδυτική πρωτοβουλία



Μετά τη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO και τη Hewlett-Packard, μια νέα επενδυτική πρωτοβουλία πραγματοποιείται.

Μετά τη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO και τη Hewlett-Packard, μια νέα επενδυτική πρωτοβουλία πραγματοποιείται.

Σε συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του υπουργού Κ. Χατζηδάκη με εκπροσώπους της Unilever στο πρωθυπουργικό γραφείο, επισημοποιήθηκε η πρόθεση της πολυεθνικής εταιρείας να αρχίσει την παραγωγή των προϊόντων της στην Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίας.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει ανάλογες προσπάθειες με στόχο την ανάπτυξη.

Στις 27 Νοεμβρίου ο . Σαμαράς μεταβαίνει στο Κατάρ, ενώ, ήδη, από το Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζουν ταξίδια σε Κίνα και Ρωσία με στόχο την προσέλκυση επενδυτών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών

Peristeri News

Πώς αμείβεται η εργασία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Peristeri News

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 12,6 δισ. στο ενδεκάμηνο

Peristeri News

Leave a Comment