PeristeriNews.gr
Πολιτική

N. Xαρδαλιάς: Κλειστές για τους πιστούς οι εκκλησίες τη Μ. Εβδομάδα


Τις τελευταίες εβδομάδες συμμετέχουμε όλοι καρτερικά, με συνέπεια και υπομονή σε μια περισσή προσπάθεια ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η Εκκλησία της Ελλάδος, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έδωσε κατευθύνσεις για τη διάρκεια της μεγάλης Εβδομάδας.

Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για τους πιστούς και αυτό είναι το νόημα τέλεσης λειτουργιών κεκλεισμένων των θυρών, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Οφείλουμε να παραμείνουμε στο σπίτι, προσηλωμένοι στην κατ’ οίκον προσευχή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι εκκλησίες είναι κλειστές για το κοινό… το κερί μας θα το ανάψουμε όταν τελειώσει αυτή η κρίση. Θα περιορισθούμε στην ατομική προσευχή, ας προσευχηθούμε από το σπίτι», υπογράμμισε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας.

Ο  κ. Χαρδαλιάς ανέφερε παράλληλα ότι όλοι οι επιβάτες όλων των τακτικών πτήσεων υποβάλλονται σε τεστ για κορωνοϊό. Οι επιβάτες μένουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο. Όσοι είναι αρνητικοί επιστρέφουν στα σπίτια τους, όσοι είναι θετικοί παραμένουν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment