Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Κεραμέως: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία



Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των σχολείων άφησε η Νίκη Κεραμέως.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη (ΣΚΑΪ), η υπουργός Παιδείας, σημείωσε ότι «στόχος μετά το Πάσχα είναι να επανέλθουμε σε μία σταδιακή κανονικότητα».

«Ακούμε τους ειδικούς, τους λοιμωξιολόγους που είναι αισιόδοξοι αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Οι ημέρες που διανύουμε τώρα είναι οι πιο κρίσιμες και θα κρίνουν σε τι βαθμό τα σκληρά μέτρα που έχουμε πάρει αποδίδουν καρπούς. Τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά» τόνισε σχετικά.

«Δεν έχω καμία τέτοια εισήγηση να μην ανοίξουν τα σχολεία. Δεν έχω κανένα τέτοιο στοιχείο» είπε η κ. Κεραμέως, προσθέτοντας ότι«η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι πορεύεται με πρώτο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας. Θα περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών».

Αναφορικά με τις Πανελλήνιες εξετάσεις, η υπουργός, επανέλαβε ότι στόχος είναι η διεξαγωγή τους όσο το δυνατόν εγγύτερα στην προβλεπόμενη ημερομηνία.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το 96% των διαλέξεων στα ΑΕΙ πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως.

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάποια βήματα για σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα» υπογράμμισε η υπουργός.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment