Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Στο 39,5% ο Ευ. Μεϊμαράκης, στο 28,2% ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στο 39,5% ανέρχεται το ποσοστό του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση του χθεσινού εκλογικού αποτελέσματος στη Ν.Δ. Με 28,2% έπεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), Ιωάννη Τραγάκη, με καταμετρημένα τα 1.062 από τα συνολικά 1.251 εκλογικά τμήματα, ο Ευάγγελος Μεϊμεράκης λαμβάνει ποσοστό 39,51% , ο Κυριάκος Μητσοτάκης 28,27% , ο Απόστολος Τζιτζικώστας 21,15% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,07%.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τα περισσότερα μη καταμετρημένα εκλογικά τμήματα βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ο κ. Τραγάκης έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος, οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες, όσο και τους εθελοντές, οι οποίοι συνέδραμαν στη διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη στήριξή του στον κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ωστόσο, ότι οι πολίτες δεν καθοδηγούνται.

Άγνωστη παραμένει η στάση που θα ακολουθήσει ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει προβεί σε δημόσιες δωλήσεις στήριξης ενός εκ των δύο διεκδικητών της προεδρίας του κόμματος.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment