Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ν.Δ.: Διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της ΤτΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ



Για διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για τις καταθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

Για διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για τις καταθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

«Οι γκεμπελίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος δεν αναφέρεται στην ύπαρξη ή μη εκροών, αλλά στο γεγονός ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

Όπως λέει, η διαφορά είναι προφανής. «Κάνουν, όμως, ότι δεν καταλαβαίνουν το κυριότερο από την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος. Ότι, δηλαδή, η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες των τραπεζών μας, μόνον όσο καιρό βρισκόμαστε σε πρόγραμμα. Δηλαδή, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2015. Τη μέρα ακριβώς που ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα βγάζει τη χώρα εκτός προγράμματος.»

«Περιμένουμε τώρα να μας πει από πού θα καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες των τραπεζών», καταλήγει η κ. Σπυράκη στη δήλωσή της.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έγινε η κλήρωση για την ετήσια φορολοταρία 2025

Peristeri News

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Peristeri News

Τελειώνει ο χρόνος για την εξόφληση στα τέλη κυκλοφορίας 2026

Peristeri News

Leave a Comment