PeristeriNews.gr
Πολιτική

N. Κοτζιάς: Συκοφαντίες υπονομεύουν την τιμή μου


Για λάσπη, ψέματα και συκοφαντίες που υπονομεύουν την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο twitter, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, τα οποία αναφέρονται στους λόγους της παραίτησής του.

«Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται. Έτσι χτυπάνε και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης» έγραψε χαρακτηριστκά ο κ. Κοτζιάς, αποφεύγοντας πάντως να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς αναφορές αναφέρεται.

Σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος αναφέρει ότι στην εννιασέλιδη επιστολή του ο υπουργός Εξωτερικών ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι παραίτησής του ήταν πολιτικοί και όχι προσωπικοί και εξαπολύει βολές κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ειδικά για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τα όσα είπε περί «βαλκανικής συμμαχίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε προκαλέσει το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα την εννιασέλιδη επιστολή του, έπειτα από τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που χαρακτήριζαν ακατανόητη την απόφασή του να παραιτηθεί. Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Στη χθεσινή τελετή παράδοσης- παραλαβής δεν έγινε καμία αναφορά στην επιστολή, ενώ το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν θερμό, χωρίς να λείψουν οι αιχμές κατά του κ. Καμμένου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment