PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Nέες θέσεις εργασίας για το Δεκέμβριο 2011


Η Ελληνική Αστυνομία επανήλθε στις προσλήψειςς προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την πλήρωση εκατό θέσεων ως αξιωματικών ειδικών καθηκόντων από ιδιώτες και από μετάταξη ή ένταξη αστυνομικού προσωπικού, ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
(Με βαθμό Υπαστυνόμου Α’)

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ (δεκαεννέα (19) θέσεις): Οκτώ (8) με ειδικότητα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη λογιστική. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική. Δύο (2) με ειδικότητα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών. Δύο (2) με ειδικότητα Στατιστικής. Τρεις (3) με ειδικότητα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης.

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΙ (είκοσι (20) θέσεις): Είκοσι (20) Νομικοί.

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ (δέκα (10) θέσεις): Δύο (2) με ειδικότητα Διοικητικής Επιστήμης. Τρεις (3) με ειδικότητα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Διεθνών και Βαλκανικών Σπουδών. Ενας (1) με ειδικότητα Ιστορικός.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
(Με βαθμό Υπαστυνόμου Α’)

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (δώδεκα (12) θέσεις): Τέσσερις (4) με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με κατεύθυνση Ηλεκτρονική ή Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Βιολόγου. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Βιοχημικού.

2. ΚΑΤΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (έντεκα (11) θέσεις): Δύο (2) με ειδικότητα Μηχανολόγου – Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Τοπογράφου Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Ραδιοεπικοινωνιών. Ενας (1) με ειδικότητα Χημικού Μηχανικού.

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (είκοσι (20) θέσεις): Είκοσι (20) με ειδικότητα Πληροφορικής.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ: (Οκτώ (8) θέσεις):
(Ιατροί με βαθμό Αστυνόμου Β’)

Τρεις (3) με ειδικότητα Ψυχιάτρου. Ενας (1) με ειδικότητα Ιατρού Εργασίας. Δύο (2) με ειδικότητα Παθολόγου-Γενικής Ιατρικής. Ενας (1) με ειδικότητα Ωτορινολαρυγγολόγου. Ενας (1) με ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί και συνοριακοί φύλακες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και τις 9/12/2011.

27 συμβασιούχοι στην Ηλιούπολη
Το Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του δήμου Ηλιούπολης ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ ανακοίνωσε την πρόσληψη 27 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31/7/2012. Θα προσληφθούν 5 Νηπιαγωγοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (πτυχίο ΑΕΙ), 11 Βρεφονηπιοκόμοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (πτυχίο ΤΕΙ ) και 11 Βοηθοί Βρεφοκόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δίπλωμα ΙΕΚ, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος). Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών (όπου ζητείται), της ηλικίας, της εμπειρίας και της εντοπιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους έως και τις 9 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 21099-58084.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment