Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Μοσκοβισί: Προς τη σωστή κατεύθυνση οι συζητήσεις Αθήνας – θεσμών



Τη διαβεβαίωση ότι οι συζητήσεις Ελλάδας – θεσμών προχωρούν προς τη σωστή κατεύθυνση, έδωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο κ. Μοσκοβισί σημείωσε παράλληλα, ότι η αποχώρηση των θεσμών από την Αθήνα δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως αποτυχία ή τιμωρία, καθώς πρόκειται για κάτι φυσιολογικό.

«Επιστρέφουμε – συνεχίζονται οι τεχνικές επαφές, ώστε να δοθεί συνέχεια όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και η εκτίμηση στο Eurogroup είναι ότι πράγματι, είμαστε, μάλλον, στο σωστό δρόμο, αλλά κι εδώ “ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες”» πρόσθεσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Ως χρονικό στόχο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έθεσε το Πάσχα, σημειώνοντας βέβαια, «μη με ρωτήσετε αν θα είναι το Καθολικό ή το Ορθόδοξο, αλλά πάντως, όσο γίνεται πιο γρήγορα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση

Peristeri News

Η ΑΑΔΕ θα ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τραπεζικούς λογαριασμούς

Peristeri News

Φορολοταρία Δεκεμβρίου 2025 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment