Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μοναδικό πρόβλημα ο Κομποδιέτας



Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Περιστερίου για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ίκαρο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (2/3, 19:00).

Με το μοναδικό πρόβλημα να ακούει στο όνομα Δημήτρης Κομποδιέτας ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Περιστερίου για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ίκαρο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (2/3, 19:00).

Ο δυναμικός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς και υποβάλλεται σε θεραπείες ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με το σύλλογο της Καλλιθέας.

Το πιθανότερο είναι από αύριο να μπει σε ρυθμούς προπόνησης και να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Ικαρο.

Πρόκειται για ένα καθοριστικής σημασίας ματς, όπου η ομάδα μας χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία γι’ αυτό και η συμπαράσταση των φιλάθλων της είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λάρισα

Peristeri News

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Leave a Comment