Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μητέρα πούλησε το βρέφος της για 12.000 ευρώ!



Υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές Λασιθίου.

Υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές Λασιθίου. Μια νεαρή, βουλγάρικης καταγωγής, επιχείρησε να πουλήσει το παιδί της, που δεν είχε κλείσει ακόμη ούτε ένα μήνα ζωής, έναντι 12.000 ευρώ, σε άτεκνο ζευγάρι από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, αξιοποιώντας πληροφορίες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν συνέλαβαν τη μητέρα του παιδιού και άλλα τρία άτομα από τη Βουλγαρία -δύο γυναίκες και έναν άνδρα- που εμπλέκονται στην αγοραπωλησία.

Παράλληλα συνελήφθη και το ζευγάρι των Ελλήνων, το οποίο είχε στα χέρια του το αντίτιμο της συναλλαγής, ενώ εντοπίσθηκε και το βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για εξετάσεις. Επίσης, από τις αστυνομικές αρχές αναζητείται ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Peristeri News

Απάτη με πρόσχημα ενοικίαση διαμερίσματος στο Περιστέρι – Υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ

Peristeri News

Leave a Comment