Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μετατίθεται για τις 17/7 η στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ



Τη μετάθεση της 4ωρης στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη, 12 του μηνός, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

Τη μετάθεση της 4ωρης στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη, 12 του μηνός, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Παναγιώτη Τουφεξή.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο ταμείο τους από τη στιγμή που εντάχθηκε στον ΕΟΠΥΥ, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη στάση εργασίας την προσεχή Τρίτη, 17 του μηνός, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα.

Παράλληλα, προειδοποιούν, ότι εφόσον δεν εξομαλυνθεί η απαράδεκτη κατάσταση στο ταμείο τους και δεν λυθούν μια σειρά γραφειοκρατικού τύπου προβλήματα, τα οποία έχουν υποβαθμίσει σημαντικά την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Peristeri News

Απάτη με πρόσχημα ενοικίαση διαμερίσματος στο Περιστέρι – Υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ

Peristeri News

Leave a Comment