PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Media Day πριν τον τελικό για τους παίκτες του Ατρομήτου (video)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα με την παρουσία δημοσιογράφων.

Δηλώσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας. Αναλυτικά δήλωσαν τα εξής:

Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: «Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα-σταθμό. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια και ότι το θέλουμε περισσότερο από την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Δεν παίζει ρόλο ότι έχω παίξει στην ΑΕΚ στο παρελθόν. Αγωνίζομαι ήδη έξι χρόνια στον Ατρόμητο και θέλω να το πάρει η ομάδα μου».

Μάρεκ Σαγκανόφσκι: “Είναι σημαντική η μέρα του τελικού για εμάς. Το ματς είναι 50-50 και θεωρώ ότι αν πάρουμε το κύπελλο είναι ένας εύκολος δρόμος για να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου”.

Βαγγέλης Nάστος: “Είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι σημασία έχει η νίκη. Κανείς δε θυμάται τον δεύτερο σε τέτοια ματς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σηκώσουμε την κούπα”.

Γιάννη Σκόνδρας: “Ήταν ένα όνειρο για μένα και για την ομάδα αυτός ο τελικός. Θέλουμε δουλειά γι’ αυτό το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε πολύ να το πάρουμε. Έχουμε μεγάλη δίψα γι’ αυτό το τρόπαιο. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε νικητές”.

Ανρί Καμαρά: Οι πιθανότητες δεν είναι 50-50. Θα νικήσει ο Ατρόμητος. Μου αρέσει πολύ ο αριθμός 7, γι’ αυτό τον έχω στη φανέλα μου, γι’ αυτό τον έβαλα και στο κεφάλι μου. Αν νιώσω καλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος θα κερδίσει».

Στην προπόνηση που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου μετείχαν όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένου του Πασχάλη Μελισσά που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του αλλά και του Ηλία Αναστασάκου που παντρεύτηκε χθες και βάφτισε το αγοράκι του στη Σκάλα Λακωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment