Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με το μυαλό στον Πανιώνιο

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, Αμπιόλα Ντάουντα προπονείται κανονικά.
Την προετοιμασία του εν όψει του πολύ σημαντικού ματς κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζει ο Ατρόμητος, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν τη χθεσινή μέρα λόγω της κακοκαιρίας.

Ο Γιώργος Κορακάκης είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, αφού και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αμπιόλα Ντάουντα έχει ενταχθεί κανονικά από τη χθεσινή μέρα.

Εξάλλου, ικανοποιητικά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Νικολά Ντιγκινί. Ο παίκτης εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό που τον χειρούργησε στην κήλη τον κ. Κωνσταντινίδη αλλά και από τον επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας του Ατρόμητου, κ. Πισκοπάκη που άναψαν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει πισίνα και τρέξιμο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στον Ασπρόπυργο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 88-80: Μεγάλη εμφάνιση στο «Ανδρέας Παπανδρέου», αλλά αποκλεισμός

Peristeri News

Ατρόμητο φρένο στην ΑΕΚ και μια ανάσα από τα playoffs 5-8

Peristeri News

Εμφατικά πέρασε από το Μαρούσι το Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment