Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με πεντάρα «φιλοδώρησε» την Κηφισιά το Περιστέρι



Τις εντυπώσεις κέρδισε η ομάδα του Γιάννη Τάμπρατζη κερδίζοντας την 2η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Τάμπρατζη επιβλήθηκε με 5-1, ρίχνοντας ‘πεντάρα’ για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, αφού έχουν προηγηθεί ο Αιολικός και οι Τράχωνες.

Χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία κέρδισαν οι “Περιστεριώτες” είναι το γεγονός ότι στο 65′ προηγούνταν ήδη με 4-1.

Η δύσκολη θέση που κατείχαν οι γηπεδούχοι, τους ανάγκασε να βγουν ψηλά και να πιέσουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Μόλις στο 15′ ο Μπέλλης μετά από ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον Όμιλο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Συρράκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 3′ αργότερα με τον Παπαδόπουλο να μειώνει σε 2-1.

Στο 55′ ήταν η σειρά του Σταμάτη Χέλμη να πάρει το… όπλο του και να σημειώσει το 3-1.

Στο 65′ ο Συρράκος χτύπησε ξανά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα για το Περιστέρι έβαλε στο 75′ ο Παπαναστασίου διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής ήταν ο Χατζής (Δυτικής Αττικής)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χρ. (70′ Ξούρας), Παπαναστασίου, Μπέλλης (46′ Γόρδιος), Συρράκος (80′ Ηλιάδης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γραφάς): Κόλλιας, Καραμπάς, Τεγούσης (60 λ.τρ. Παπάζογλου), Έσλερ, Χέλης (75′ Παπιδάκης), Κορακάκης, Γκουτσούλας, Βέρμπης, Χίσος, Κάρο (50′ Ντούμος), Παπαδόπουλος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λάρισα

Peristeri News

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Leave a Comment