Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Μιλόσεβιτς, χωρίς τον αρχηγό με Καστοριά το Περιστέρι



Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα υποδεχθεί (13/1, 17.00) την Καστοριά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα προέρχεται από συνεχείς νίκες στα ντέρμπι, με αποκορύφωμα αυτή της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή, οι οποίες την έχουν εδραιώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά 3 βαθμών από τους διώκτες της.

Ο Νίκος Καραγιάννης προετοίμασε τους παίκτες του για μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση, έχοντας, να αντιμετωπίσει την απουσία του αρχηγού Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στην διάθεση του πολυνίκη προπονητή και των συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένου και του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο δεξί του χέρι, έχει επανέλθει και μάλιστα πραγματοποίησε ολιγόλεπτο ντεμπούτο στον αγώνα του «Ιβανωφείου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπουδαία νίκη για το Περιστέρι με το Μαρούσι 80-78

Peristeri News

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Leave a Comment