Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Με επιθέσεις απειλεί η ISIS σε τουρκικές πρεσβείες και προξενεία



Ο εκπρόσωπος της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τα μέλη της οργάνωσης να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά τουρκικών πρεσβειών και προξενείων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε νέο ηχητικό μήνυμα, η ISIS ανακοίνωσε ότι νέος εκπρόσωπος της οργάνωσης είναι ο Αμπί Αλ-Χασάν Αλ-Μουχάγκερ, έπειτα από τον θάνατο του Αμπού Μοχάμεντ Αλ-Αντνάνι.

«Η κοσμική τουρκική κυβέρνηση, την κυβέρνηση αποστασίας σε κάθε σημείο ασφαλείας, στρατιωτικό, οικονομικό κέντρο και κέντρο ενημέρωσης, ακόμα και σε κάθε πρεσβεία και προξενείο που την εκπροσωπεί σε όλες τις χώρες του κόσμου» τόνισε ο νέος εκπρόσωπος της οργάνωσης.

O Αλ-Μουχάγκερ κάλεσε, επίσης, τους κατοίκους του Ταλ Αφάρ στο Ιράκ να μην εγκαταλείψουν την πόλη.

«Καταστρέψτε τα οχήματά τους, κάντε εφόδους στα καταφύγιά τους, ώστε να γευτούν μέρος της δυστυχίας σας και μην πείσετε τον εαυτό σας να το σκάσει» είπε ο Αλ-Μουχάγκερ.

Οι ΗΠΑ είχαν επιβεβαιώσει τον Σεπτέμβριο ότι ο Αλ-Αντνάνι είχε σκοτωθεί σε αμερικανικό βομβαρδισμό στη Συρία στις 30 Αυγούστου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών

Peristeri News

Ιταλία: Διχάζει το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Peristeri News

Εμπορική συμφωνία με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment