Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με άνοδο 2,41% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών



Ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραψε κέρδη 2,41% την Τρίτη και διαμορφώθηκε στις 999,20 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε στα 63,535 εκατ. ευρώ.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραψε κέρδη 2,41% την Τρίτη και διαμορφώθηκε στις 999,20 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε στα 63,535 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,85%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,92%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Ταξιδιών (+4,90%), των Τραπεζών (+4,14%) και των Τηλεπικοινωνιών (+3,97%).

Αντιθέτως απώλειες παρουσίασαν μόνο οι δείκτες της Υγείας (-0,59%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,24%).

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι με το χές της Alpha Bank (+11,21%), της Πειραιώς (+8,12%), της MIG (+6,12%), του ΟΠΑΠ (+5,14%), του ΟΤΕ (+3,97%) και της Μυτιληναίος(+3,96%).

Πτώση σημείωσαν μόνο οι μετοχές του ΟΛΠ (-0,70%), της Jumbo(-0,63%) και της Frigoglass (-0,38%). Ανοδικά κινήθηκαν 102 μετοχές, 65 πτωτικά και 22 παρέμειναν σταθερές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια θα αρχίσουν στις 17 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Ίλιον: 17χρονος έπεσε θύμα αρπαγής από συμμορία

Peristeri News

ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα συνδέεται με κρούσματα αλλαντίασης

Peristeri News

Leave a Comment