Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μαζικότερη από κάθε άλλη χρονιά η συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στην «Ώρα της Γης»



Η μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή εντείνεται τώρα ακόμη περισσότερο, με πρωτοπόρο τον Δήμο Περιστερίου και τους δημότες, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τέταρτη συνεχή χρονιά μέσω της «Ώρας της Γης».

Η μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή εντείνεται τώρα ακόμη περισσότερο, με πρωτοπόρο τον Δήμο Περιστερίου και τους δημότες, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τέταρτη συνεχή χρονιά μέσω της «Ώρας της Γης».

Στη μεγαλύτερη συμβολική δράση έδωσε το δυναμικό «παρών» ο Δήμος Περιστερίου κατεβάζοντας τους διακόπτες του ρεύματος στις 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 20:30 για μια ώρα, σε δημοτικά κτίρια, στις πλατείες και σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης.

Φέτος ήταν μαζικότερη από κάθε άλλη χρονιά η συμμετοχή των Περιστεριωτών στην παγκόσμια κινητοποίηση, που διοργάνωσε και φέτος η περιβαλλοντική οργάνωση WWF.

Τη συμβολική δράση συντόνισε με επιτυχία ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης με τη συμμετοχή των υπαλλήλων του Ηλεκτρολογικού τμήματος του Δήμου, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα ότι καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σ’ αυτήν την προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η πόλη του Περιστερίου έδειξε πως νοιάζεται και μπορεί να βοηθήσει για το κλίμα του πλανήτη που ζούμε… έμπρακτα και τόσο απλά για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Να μπει επιτέλους φρένο στην κακοποίηση των δέντρων στο Περιστέρι!

Peristeri News

Χριστουγεννιάτικη εορταστική συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου στις 18 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment