Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μαζική ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ Συρίας και Ιράν

Οι συριακές Αρχές αποφάσισαν να απελευθερώσουν σήμερα 2.130 κρατούμενους πολίτες ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 48 Ιρανών υπηκόων που κρατούνται από τους Σύρους αντάρτες.

Οι συριακές Αρχές αποφάσισαν να απελευθερώσουν σήμερα 2.130 κρατούμενους πολίτες ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 48 Ιρανών υπηκόων που κρατούνται από τους Σύρους αντάρτες, όπως ανακοίνωσε μια τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση που δήλωσε ότι εκτελεί ρόλο μεσολαβητή.

«Το συριακό καθεστώς άρχισε σήμερα να απελευθερώνει 2.130 πολίτες οι οποίοι κρατούνται σε διάφορες συριακές πόλεις σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 48 Ιρανών που ήταν στα χέρια των αντιπάλων», εξήγησε τηλεφωνικά ο Σερκάν Νεργίς, εκπρόσωπος της ισλαμικής ανθρωπιστικής οργάνωσης IHH. «Είναι ο καρπός διαπραγματεύσεων που διεξάγονταν εδώ και μήνες από την οργάνωσή μας στο πλαίσιο μιας διπλωματίας πολιτών», υπογράμμισε ο ίδιος κλείνοντας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment