Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Περιστερίου

Αν και νίκησε με 83-82 τον Ηλυσιακό δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του +4 και υποβιβάζεται στην Α2.

Μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Περιστερίου γράφτηκε αφού η ομάδα της πόλης μας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηλυσιακό με 4 πόντους και υποβιβάστηκε στην Α2.

Το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη πάλεψε και τα 45’ αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Ηλυσιακού μέχρι και στην παράταση και νίκησε με σκορ 83-82 που δεν ήταν αρκετό για την παραμονή.

Το μεγάλο μειονέκτημα της ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί η σημαντική απουσία του πανίσχυρου κόσμου του Περιστερίου λόγω της άδειας εξέδρας.

Στα αγωνιστικά οι καλύτεροι για το Περιστέρι ήταν οι Παπαντωνίου(24π.), Κομποδιέτας(18π.), Μίτσελ(14π.) και Κανονίδης(13π.).

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 34-27, 48-49, 76-76, 83-82.

Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 24(4), Κομποδιέτας 18(4), Κανονίδης 13(2), Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 2, Μίτσελ 14(2), Πέτρουλας 7(1), Μελισσαράτος, Γαλιώτος 2, Λάκκας, Ζούμπος 3.

Ηλυσιακός (Λιόγας): Παππάς, Καυκής 9(3), Αναγκόνιε 12, Χατζής 8, Σπανός, Δορκοφίκης 7, Αντωνάκης 1, Μόρισον 8(2), Γουέισι, Μάρας 6, Παραγυιός 5(1), Στόγκλιν 26(3).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Περιστέρι on fire στην Πάτρα: Μεγάλο διπλό επί του Προμηθέα και άνοδος στη βαθμολογία

Peristeri News

Leave a Comment