PeristeriNews.gr
Διεθνή

Mπέιμπι – σίτερ δολοφόνησε και διαμέλησε 9χρονη!


«Οι τρεις μικρές μου πριγκίπισσες», είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο αρρωστημένος baby sitter, λίγες μέρες πριν δολοφονήσει την 9χρονη Aλιάνα και κρατήσει το κεφάλι της στην κατάψυξη για τρεις μέρες.

«Οι τρεις μικρές μου πριγκίπισσες», είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο αρρωστημένος baby sitter, Μάικλ Πλούμαντορ, λίγες μέρες πριν δολοφονήσει άγρια την 9χρονη Aλιάνα και κρατήσει το κεφάλι της στην κατάψυξη για τρεις μέρες.

Ο Μάικλ Πλούμαντορ είχε αναλάβει τη φύλαξη της 9χρονης και των δύο αδελφών της για μικρό διάστημα, καθώς η μητέρα τους ήταν άρρωστη.

Την προηγούμενη Παρασκευή όμως, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία την εξαφάνισή της, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι στην αρχή πίστευε πώς είχε πάει να δεν την μητέρα της, αλλά όσο περνούσαν οι ώρες ανησύχησε.

Οι Αρχές κόλλησαν παντού φωτογραφίες της άτυχης 9χρονης, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες, αλλά μάταια…

Ο δράστης παραδέχτηκε το φρικτό έγκλημα του: Χτύπησε το παιδί με τούβλο στο κεφάλι, διαμέλισε το σώμα της και κράτησε το κεφάλι στην κατάψυξη του σπιτιού του!

«Πάγωσαν» μέχρι και οι αστυνομικοί που βρήκαν το κεφαλάκι του μωρού στο ψυγείο. Η μητέρα της είναι καταρρακωμένη, ενώ η τοπική κοινωνία επιθυμεί την εσχάτη των ποινών.

Εν τω μεταξύ, τον 39χρονο baby sitter γνώρισε στην οικογένεια ο παππούς της 9χρονης, ο οποίος άρχισε να κάνει παρέα μαζί του στην φυλακή, όταν και οι δύο είχαν κατηγορηθεί για κακοποίηση παιδιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment