• Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Mπέιμπι – σίτερ δολοφόνησε και διαμέλησε 9χρονη!

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος29/ 2011

«Οι τρεις μικρές μου πριγκίπισσες», είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο αρρωστημένος baby sitter, λίγες μέρες πριν δολοφονήσει την 9χρονη Aλιάνα και κρατήσει το κεφάλι της στην κατάψυξη για τρεις μέρες.

«Οι τρεις μικρές μου πριγκίπισσες», είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο αρρωστημένος baby sitter, Μάικλ Πλούμαντορ, λίγες μέρες πριν δολοφονήσει άγρια την 9χρονη Aλιάνα και κρατήσει το κεφάλι της στην κατάψυξη για τρεις μέρες.

Ο Μάικλ Πλούμαντορ είχε αναλάβει τη φύλαξη της 9χρονης και των δύο αδελφών της για μικρό διάστημα, καθώς η μητέρα τους ήταν άρρωστη.

Την προηγούμενη Παρασκευή όμως, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία την εξαφάνισή της, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι στην αρχή πίστευε πώς είχε πάει να δεν την μητέρα της, αλλά όσο περνούσαν οι ώρες ανησύχησε.

Οι Αρχές κόλλησαν παντού φωτογραφίες της άτυχης 9χρονης, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες, αλλά μάταια…

Ο δράστης παραδέχτηκε το φρικτό έγκλημα του: Χτύπησε το παιδί με τούβλο στο κεφάλι, διαμέλισε το σώμα της και κράτησε το κεφάλι στην κατάψυξη του σπιτιού του!

«Πάγωσαν» μέχρι και οι αστυνομικοί που βρήκαν το κεφαλάκι του μωρού στο ψυγείο. Η μητέρα της είναι καταρρακωμένη, ενώ η τοπική κοινωνία επιθυμεί την εσχάτη των ποινών.

Εν τω μεταξύ, τον 39χρονο baby sitter γνώρισε στην οικογένεια ο παππούς της 9χρονης, ο οποίος άρχισε να κάνει παρέα μαζί του στην φυλακή, όταν και οι δύο είχαν κατηγορηθεί για κακοποίηση παιδιών.