Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

«Λυρικό Καμπαρέ» από τη Σχολή Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου



Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική βραδιά πραγματοποιείται στον Δήμο Περιστερίου, η παράσταση «Λυρικό Καμπαρέ», που παρουσιάζει η Σχολή Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 και ώρα 19:00, στο συνεδριακό – πολιτιστικό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αναφέρει: «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό στην πράξη, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την προσπάθεια των παιδιών μας. Το “Λυρικό Καμπαρέ” είναι μια παράσταση που εκφράζει τη δύναμη της τέχνης να συγκινεί, να ενώνει και να εμπνέει. Το Περιστέρι είναι περήφανο για το Δημοτικό του Ωδείο και για κάθε νέο άνθρωπο που δημιουργεί με ψυχή και αξίες».

Η παράσταση αποτελεί καρπό δημιουργικής εργασίας των σπουδαστών της Σχολής Μελοδραματικής, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με έντονα λυρικά και θεατρικά στοιχεία.

Τη διδασκαλία και σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, ενώ τη μουσική συνοδεία στο πιάνο έχει η Δέσποινα Στεφανίδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Περιστερίου για την προώθηση της καλλιτεχνικής παιδείας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκθεση φωτογραφίας της Κατερίνας Μαυροπούλου στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Η έκθεση ψηφιακής τέχνης του Adam Martinakis εγκαινιάζεται στις 3 Νοεμβρίου

Peristeri News

Περιστέρι: Παράσταση «ΣΑΙΞΠΗΡ… ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ» στο Θέατρο Πολιτών

Peristeri News

Leave a Comment