Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λήστευαν ηλικιωμένους παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ



Πάνω από 100 κλοπές και ληστείες σε βάρων υπερήλικων, είχαν διαπράξει τα μέλη πολυμελούς σπείρας, η οποία εξαρθρώθηκε πριν απο λίγες μέρες απο την Ασφάλεια Αττικής.

Τα μέλη της σεπίρας, όλοι Ρομά από τα Άνω Λιόσια, εμφανίζονταν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ, συντηρητές ανελκυστήρων, κ.λ.π., σε άτομα ηλικίας πάνω απο 80 ετών, πολλές φορές και με προβλήματα υγείας, τα οποία παρακολουθούσαν συνήθως στις λαϊκές αγορές. Έτσι κατάφερναν να μπαίνουν στα σπίτια και τους έκλεβαν ή τους λήστευαν.

Όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Ασφάλειας, προέκυψαν αποδείξεις για άλλες 25 κλοπές και μία ληστεία, που είχαν διαπράξει τα μέλη της σπείρας.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που είχε κάνει στις 16 Οκτωβρίου ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, αρχικά είχαν εξιχνιαστεί 74 υποθέσεις (66 κλοπές, έξι ληστείες και δύο απάτες), με συνολική λεία πάνω απο 350.000 ευρώ, ενώ μέχρι τώρα συνελήφθησαν 23 Ρομά και αναζητούνται άλλοι επτά.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων συνεχίζεται.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment