Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Λιγότερο απαιτητικός σε μνήμη γίνεται ο Firefox



Αλλαγές θα έχουν οι επόμενες εκδόσεις

Αλλαγές θα έχουν οι επόμενες εκδόσεις
Αν και ο Firefox είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής browser, όλοι όσοι τον χρησιμοποιούν έχουν ένα πραγματικά μεγάλο παράπονο απ’ αυτόν. Το ότι είναι μια πολύ βαριά εφαρμογή με τεράστιες απαιτήσεις σε μνήμη.
Ευτυχώς το ίδρυμα Mozilla αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Έτσι οι επόμενες εκδόσεις του browser δεν θα χρειάζονται τόση πολλή μνήμη για να λειτουργήσουν. Με άλλα λόγια ακόμη και αν κάποιος έχει έναν αρκετά παλιό υπολογιστή θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Firefox χωρίς πρόβλημα.
Σε ό,τι αφορά τα addons βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ώς γνωστόν και αυτά καταναλώνουν αρκετή μνήμη και εκεί οι developers της Mozilla δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αφού αναπτύσσονται από διαφορετικά άτομα.
Παρόλα αυτά αν οι developers που τα έχουν δημιουργήσει επιλέξουν να κάνουν upgrade των addons τους με το Add-On SDK 1.6.1 ή κάποιο μεταγενέστερο, τότε και εκεί το πρόβλημα θα περιοριστεί σημαντικά.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment