Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ να σεβαστούν την εδαφική κυριαρχία της Συρίας



Δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών στον Αμερικανό ομόλογό του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Οι ΗΠΑ οφείλουν να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας στον πόλεμό τους κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε «την ανάγκη στην αυστηρή συμμόρφωση με το καταστατικό του ΟΗΕ, τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και του άνευ όρων σεβασμού της συριακής κυριαρχίας κατά τη διάρκεια της υλοποίησης των σχεδιασμών του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, που περιλαμβάνουν τη χρήση στρατιωτικής βίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την έγκρισή του για τη διεξαγωγή αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών κατά στόχων του ΙΚ στη Συρία νωρίτερα αυτό το μήνα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment