Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Λαγκάρντ: Μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει

«Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία της επεξεργασίας μίας λύσης για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε επιτύχει ουσιαστικά αποτελέσματα», δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.

Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών όσον αφορά μια επικείμενη συμφωνία με την Ελλάδα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας ότι μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει προτού η Αθήνα και οι πιστωτές της καταλήξουν σε συμφωνία για «ρευστό έναντι μεταρρυθμίσεων».

«Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία της επεξεργασίας μίας λύσης για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε επιτύχει ουσιαστικά αποτελέσματα», δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

«Τα πράγματα έχουν προχωρήσει, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει», είπε η κ. Λαγκάρντ από τη Δρέσδη, ενώ εκτίμησε πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός

Peristeri News

Leave a Comment